divendres, 19 de març del 2021

TALLERS PER A MARES I PARES



  
Encara estàs a temps! Inscriu-te als propers tallers per a famílies d'Esplugues del Pla Educatiu d'Entorn d'Esplugues de Llobregat: gratuïts, oberts a tothom, adaptats a les teves necessitats segons les edats dels teus fills/es, i en format online. I si no vas poder assistir a la del passat 4 de març, ja pots visualitzar el video que trobaràs al final del correu.
 
Quin és el teu?
Taller participatiu especialment recomanat per a mares i pares d'estudiants d'ESO i BATX. Descobrirem com la connexió amb els fills i filles és la clau per a ajudar-los en aquest curs tan complicat.
Programa formatiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies amb infants de 0 a 3 anys per exercir el seu paper educatiu de forma positiva. Impulsat pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i el Pla Educatiu d’Entorn.
- Sessió 1 (8 abril 19h)  – Mama! Papa! Upa...!
- Sessió 2 (15 abril 19h) – Deixa’m! ... Jo sol!
- Sessió 3 (22 abril 19h) – A dormir, no!... Hi ha un monstre
- Sessió 4 (29 abril 19h) – Per menjar, li poso la TV i fora problemes!
- Sessió 5 (6 maig 19h) – El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot... és un trasto!
- Sessió 6 (13 maig 19h) – Conclusions i tancament del curs
Taller participatiu especialment recomanat per a mares i pares d'estudiants de primària i ESO. Com crear espais de confiança en família per abordar la sexualitat amb els nostres fills i filles.
Taller participatiu especialment recomanat per a mares i pares amb filles i fills de 3 a 6 anys. Les persones adultes com a models emocionals i de conducta dels infants.
No vas poder assitir a la xerrada del passat 4 de març? Ja pots accedir al video!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

PROJECTE CIÈNCIA INCLUSIVA

Compartim amb vosaltres part del projecte presentat per accedir a la subvenció de l'Ajuntament.   --PROJECTE  “CIENCIA INCLUSIVA” Fem ...